Nyheder

Plejehjemmet Lykkevalg

 

Lykkevalg er nu på facebook og kan findes ved at søge på ovenstående

Vi vil med denne side gerne give et indtryk af, hvordan livet leves i fællesskabet på plejehjemmet. For beboerne på Lykkevalg er plejehjemmet deres hjem og det er vi lovmæssigt forpligtet på at værne om. Derfor skal alt, hvad der lægges op og kommenteres på, på Lykkevalgs Facebook side, ske under særlig hensyntagen til den tavshedspligt, værn om privatlivets fred og persondataloven, som vi altid er underlagt.

Alle pænt formulerede kommentarer, til opslag på plejehjemmets Facebook side, modtages meget gerne, og kan lægges ind på Facebook siden, så længe de overholder de ovennævnte kriterier.
Har I spørgsmål eller andet omkring beboerne på Lykkevalg, skal al henvendelse omkring dette ske til personalet og ikke via plejehjemmets Facebook side.

Vi forbeholder os ret til at slette indhold, der har nogen som helst form af personlig karakter.

Sygehjælper Jytte Susanne Henriksen fejrer 25-års jubilæum

Den 1. oktober 2016 kunne sygehjælper Jytte Susanne Henriksen fejrer sit 25-års jubilæum som sygehjælper i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Dette blev fejret ved en reception mandag den 3.10.2016 hvor "gamle"- og nuværende kollegaer, familie og venner var mødt op.

Se mere under "25-års jubilæum" i menuen til venstre

Afrikansk dans

Vores elev Judith, der kommer fra Ghana havde arrangeret afrikansk dans torsdag den 23. juli.

Se mere under afrikansk dans i menuen til venstre.