Når du har fået en plejebolig

Når du har fået en bolig

Når du har fået en bolig på Plejehjemmet Lykkevalg, får vi automatisk besked fra visitator. Derefter udpeger vi en medarbejder fra plejegruppen som din kommende kontaktperson.

Før indflytning

Bor du på Fyn tilbyder vi et hjemmebesøg inden du flytter ind, hvor din kontaktperson og evt en kollega vil deltage. Formålet med besøget er at afstemme forventninger og gøre overgangen så god og tryg som muligt.

Du får hilst på din kontaktperson og du og din familie får mulighed for at stille afklarende spørgsmål. Hjemmebesøget varer ca 1 time.

På indflytningsdagen

Vi forventer at du flytter ind i din nye bolig den dato hvor du har fået din bolig fra. Hvis du modtager hjemmehjælp vil hjælpen ophører fra den dag du har fået plejeboligen.

Vi vil gerne tage rigtig godt imod dig og gøre vores til at indflytningen hos os bliver en god oplevelse. Derfor ser vi gerne at du ankommer mellem kl. 10 - 11 på indflytningsdagen, så vi i ro og mag kan byde dig velkommen og hjælpe dig og din familie til rette.

Der er mange nye indtryk at forholde sig til for både dig, men også din familie. Vi står derfor naturligvis til rådighed for afklarende spørgsmål m.m.