Om os

Plejehjemmet Lykkevalg er beliggende 8 km. nord for Faaborg i Korinth, et lille velfungerende og aktivt lokalsamfund tæt på Svanninge Bakker, der er et stort skov og naturområde. Vi har et stort udenomsareal, hvor vi planlægger et sansehave anlæg i starten af 2015.

Plejehjemmet er bygget og indviet i 1998. Der er 27 lejligheder fordelt på 20 2-rums og 7 1-rums lejligheder. Boliger og fællesarealer er lyse og kørestolsvenlige, og der er gode tilkørselsforhold.

Lykkevalg er et mindre plejehjem, hvor vi passer godt på hinanden. Her er mulighed for at være social med de øvrige beboere med fællesspisning, hygge m.m. Der er kun 50 m. til den lokale Brugs og 1 km. til Brahetrolleborg Kirke og Brahetrolleborg Gods.

For at komme i betragtning til en bolig på Plejehjemmet Lykkevalg skal man være visiteret til en plejebolig. Denne visitation foretages af Faaborg-Midtfyn Kommunes visitatorer. Målgruppen er borgere med behov for pleje , der ikke kan dækkes af besøg fra hjemmeplejen alene, eller hvor der er behov for hurtigt at kunne komme i kontakt med plejepersonale.