25 års jubilæum

Stolt 25-års jubilar

1. oktober 2016 kunne sygehjælper Jytte Susanne Henriksen fejre sit 25 års jubilæum.

Familie, venner, "gamle" og nuværende kollegaer var mødt op på Plejehjemmet Lykkevalg for at lykønske jubilaren ved receptionen den 3. oktober 2016.

Jytte blev uddannet sygehjælper den 22.oktober 1989 fra Fyns Amts Sygeplejeskole i Svendborg.

Jytte kom til Faaborg-Midtfyn Kommune den 27. juni 1991 som afløser ved hjemmehjælpen. Dengang hed det "nyantaget løst beskæftiget personale".

Den 1.oktober 1991 blev Jytte fastansat ved hjemmehjælpen i det tidligere Faaborg Kommune. I efteråret 1992 kom Jytte til ældrecenter Præstekærgaard i Horne og gjorde tjeneste der frem til efteråret 1993, hvor hun blev ansat ved de beskyttede boliger i Korinth. Jyttes nuværende kollega Birgitte var ved den lejlighed med til at ansætte Jytte.

Ældrecenter Lykkevalg blev bygget og indviet oktober 1998, og Jytte fulgte med til Lykkevalg og har gjort tjeneste her siden.

Den gamle sygehjælperkultur var en kultur, hvor man satte en ære i "ro, orden og regelmæssighed". A.P Møller kaldte det "rettidig omhu".  Det har også kendetegnet Jytte og hun har trods flere store forandringsprocesser i kommunen holdt fast i sin faglige stolthed og stadig sætte en stor ære i, at der er orden på tingene. Jytte har også vist, at hun har et kæmpe stort omsorgsgen.

Et stort tillykke tillykke til Jytte med hendes 25-års jubilæum.

Se billeder fra receptionen.