Sansehave

Vi har i mange år drømt om en sansehave og det er derfor dejligt at vi nu har fået mulighed for at realisere drømmen.

 

Første spadestik til arbejdet er nu taget og arbejdet er i fuld gang.

Formålet er at give vores beboere mulighed for at kunne nyde udelivet i trygge omgivelser og hvor alle sanser bliver stimuleret. Der bliver noget for både syn, høre, lugte, smags og følesanserne. I samarbejde med havearkitekt Janne Fuglsang, Faaborg har vi fået omsat vores ideer til en konkret plan for anlæggelse af sansehaven. Janne Fuglsang har tegnet projektet for os.

Centrum i sansehaven bliver et orangeri på 22 kvm. Ud fra dette centrum bliver anlagt et stisystem hvor man undervejs kan sidde og bruge sanserne og nyde haven og den friske luft.

Arbejdet gik i gang i uge 8, 2015 hvor Korinth Entrepenørfirma begyndte første etape af projektet. Det var optagning af fliser der blev genbrugt til platformen hvor orangeriet skal stå. Mandag den 9. marts opsatte Pavillion Danmark så orangeriet der bliver færdiggjort torsdag den 12. marts.

Vi glæder til indvie det flotte orangeri og er allerede begyndt næste etape, beplantning af div. bærbuske omkring orangeriet. I projektet indgår også en bålhytte som vi håber at kunne få opsat i løbet af sommeren 2015.

 

Tak for samarbejdet til

 

Janne Fuglsang, Havearkitekt

Korinth Entrepenørfirma

Konrinth EL v. Kasper Vestergaard

Pavillion Danmark