Loppemarked

Loppemarked 31.1.2015

Lykkevalgs venner afholdt loppemarked lørdag den 31.1.15. Vi har fra tidligere beboere og deres familie fået mange "ting og sager". 

Loppemarkedet blev annonceret i bl.a Ugeavisen Faaborg og mange mennesker støttede venneforeningen ved at donere mange dejlige ting til loppemarkedet. Tusind tak til alle der støttede en god sag. Venneforeningen fik knap kr. 8000 ind. det er rigtig flot. Pengene går til forsødelse af livet for Lykkevalgs beboere.

Loppetingene var mangfoldige. Der var bøger, gamle blade, masser tøj, skænke, reol, køkkengrej, service og bestik, kufferter, en del julenips og meget meget mere.

Allerede ved 8.30 tiden begyndte gæster at komme og der var mange besøgene der tog lopperne i øjensyn. Beboere hjalp til ved boderne og ved Café Loppen der sørgede for kaffe, kage og småkageposer.

De frivillige fra venneforeningen havde travlt....meget travlt og de knoklede hele dagen sammen med beboere og personale.

Alle beboere, personale og de frivillige havde en rigtig dejlig, sjov spændende og fantastisk dag. Og de følgende dage var der stadig salg af lopper og totalt har loppemarkedet i januar indbragt knap kr. 10.000,- og det var over al forventning.

Venneforeningen bruger pengene til gavn for beboerne på Plejehjemmet Lykkevalg og de har allerede glædet beboere og pensionister fra lokalområdet med en forårskoncert i starten af marts måned.

Skulle der være nogen som er interesseret i det frivillige arbejde venneforeningen yder til beboere på Plejehjemmet Lykkevalg, står vi gerne til rådighed for yderligere oplysninger om hvad det indebærer.